Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 525 Kommentarer

Om AktieNET.se

AktieNET.se startades för att jag ville kunna samla och strukturera information och ideér om aktier och finansmarknaden, med en möjlighet till kommentarer och feedback. Förhoppningen är att det ska vara till nytta både för mig och för er besökare.

Målsättningen är att posta analyser, rapportkommentarer, tankar och funderingar kring de bolag jag följer, men även att skriva om andra ekonomirelaterade ämnen som jag tycker är intressanta.

Att göra det i bloggform var det enklaste sättet att få igång en sajt där den här typen av information enkelt går att posta och kategorisera. Vi får se hur AktieNET.se kommer utvecklas med tiden, kanske bloggformen försvinner eller kompletteras.

Jag som ligger bakom den här siten köpte min första aktie 1993, bolaget var Terra Mining, och har sedan dess främst varit aktiv bland småbolag. Jag är inriktad på fundamenta, och har mycket lite intresse av teknisk analys. Jag försöker köpa billigt och sälja dyrt, vilket förstår låter avsevärt enklare än vad det är.

Jag har ett stort intresse inte bara för aktier utan även för ekonomi och finansmarknaden i allmänhet. Jobbar gör jag dock inom IT-branschen, vilket hade fördelen med sig att jag fick uppleva IT-boomen och kraschen på parkettplats. Min huvudutbildning är civilingenjör, men kompletterat med en gnutta företagsekonomi och något år med studier i nationalekonomi.

I perioder har jag skrivit mycket på forum som VCW.se (under signatur Jimmie), Derank med fler, men nu tänkte jag i första hand fokusera att skriva på denna sajt.

jimmie-snabela-aktienet-punkt-se

Korrektheten i inlägg, artiklar och kommentarer på AktieNET.se kan ej garanteras, även om målsättningen förstås är att korrekt information ska delges.

Innehållet på AktieNET.se är ej rådgivande, utan endast informativt. Investeringsbeslut ska ej tas baserat på vad AktieNET.se har skrivit, och INGET ansvar tas för förluster som anses uppkomna på grund av information på AktieNET.se.