Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 508 AktieNET.se » Volatila rapportreaktioner
Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Volatila rapportreaktioner

kategori: MSAB, Marknadskommentar

Det känns som alla rapporter just nu resulterar i nedgångar eller uppgångar på 20%, minst.

Idag släppte MSAB sin q1-rapport som var en besvikelse främst vad det gäller förnyelsegraden under q1. Vi har tidigare sett att MSABs kvartalsrapportering är lite “tveksam” och att man måste se det hela i ett längre perspektiv och inte lita på siffrorna för ett enskilt kvartal. Men just förnyelsegraden är svår att förklara, även om man påstår att det ligger adminstrativa problem bakom en del och att de kommer komma in i q2 istället.

Idag kom även Googles rapport, och aktien går upp 20%. Dessutom på en optionslösendag… Hade man igår varit lite gambling sugen och köpt till exempel en Google köpoption med lösen 500 för 55 cent så kunde man sålt den idag för $41.. Det är ganska okej avkastning ;-)

Men nu var det ju MSAB som fanns i portföljen och inte Google optioner.

Man får väl vara glad att man inte också satt på Axis, Odd Molly och Nokia, som föll mellan 10 och 30% på sina rapporter/orderrapporteringar.

Återkommer med en mer ingående rapportkommentar gällande MSAB senare.

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: