Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 508 AktieNET.se » Påsklov…
Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Påsklov…

kategori: Diverse

Nu har jag haft lite “påsklov”, från börsen och från bloggandet. Under tiden verkar det också som jag faktiskt blivit flyttat från den otursförföljda servern jag hamnat på, som hela tiden kraschar och har gjort siten oåtkomligt alltsom oftast.

Kring mitt egentliga huvudfokus, småbolag, har jag inte haft så mycket att skriva om på senare tid. Jag väntar med intresse på att se hur stor del av emissionerna i Heart of Brands och Fortnox som tecknades. Det kommer visa lite på hur klimatet för att dra in pengar från småsparare ser ut för tillfället.

Båda aktierna handlades strax över emissionskursen, teckningsrättern gick för ett öre, och man kan väl inte påstå att någon av bolagens historia sådär bara skrek “teckna mig”. Blir intressant som sagt.

Noterar också att Fragus huvudägare, Johan Kaltenbrunner, har fortsatt sälja ut aktier även efter kursnedgången efter fjärde kvartalets resultatbesvikelse. Det uppmuntrar ju inte direkt.

Mest på skoj har jag öppnat ett konto på CMC Markets för att se hur det fungerar, återkommer med en rapport kring det efter jag gjort några affärer.

2 kommentarer till “Påsklov…”

  1. onsdag, 16 Jul 2014 @ 23:34Ivan

    ah vad roligt, du koemmr alska den! tank bara pa att storlekarna ar ganska stora, jag har XXS i min och ar ju vanligtvis XS/S. jag minns inte alls for jag bestallde min nar jag var utomlands men har for mig att den kom bara nan vecka efter kanske. inte for lang tid alltsa!

  2. onsdag, 26 Nov 2014 @ 15:06nike air max femme

    nike air max femme…

    AktieNET.se…

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: