Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Problem med mitt webhotell

kategori: Diverse

För ett tag sedan så bytte jag från ett amerikanskt till ett svenskt webhotell. Anledningen var att responstiderna var långa och databaskopplingen långsam i det amerikanska hotellet. Det kunde ta 10-20 sekunder att ladda sidan ibland.

Tyvärr så hade jag oturen att hamna på en problemserver på det svenska webhotellet, och sidan har varit nere flera gånger per dag, vilket förstås är tråkigt.

Nu ska jag försöka få byta till en ny server på samma webhotell, och hoppas att det ska lösa problemen. Så förhoppningsvis ska det gå att komma åt aktienet.se med lite störe stabilitet inom ett par dagar, och förhoppningsvis kan jag då ägna mer tid åt att skriva inlägg än att slåss med serverproblem.

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: