Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 508 AktieNET.se » Förbannade Börsveckan
Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Förbannade Börsveckan

kategori: Diverse

Peppad av viss framgång förra veckan, främst beroende på MSABs rapport, men även tack vare bla TeliaSoneras nedgång vilket gav bra avkastning på mina sålda OMX terminer, så satt jag i helgen och gick igenom diverse bolag på min bevakningslista.

Resultatet blev att jag bestämde mig för att öka mitt innehav i Björn Borg, samt köpa tillbaka Axis som jag ägt tidigare. Båda tycker jag ser ut som hyggliga risk-reward case på dessa nivåer.

Men då läser jag att Börsveckan väljer att köpa in Björn Borg till deras portfölj och att de dessutom rekommenderar köp i Axis. I skrivande stund är Axis upp med 3,1% och BB med 4%, på en negativ börs. Hur mycket av denna uppgång som beror på Börsveckan är förstås osäkert, men att den är betydande är jag övertygad om.

Varför, varför kunde de inte bara väntat en vecka :-(

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: