Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Berkshire övervärderat?

kategori: Berkshire Hathaway, Större bolag, Marknadskommentar

Barrons har en läsvärd cover story om Buffets Berkshire Hathaway, där de argumentarar för att kursen på Berkshire gått lite väl bra senaste tiden och det rätta värdet ligger någonstans mellan $125,000 - $130,000 per a-aktie. (Det finns en b-aktie också som motsvarar 1/30 av a-aktien).

En intressant artikel där de även gör ett försök att värdera Berkshire, något som man sällan ser. Kursen föll igår med ca 5%, mycket pga artikeln, och jag lurar lite på att köpa in Berkshire till IPSen men kanske blir det till att avvakta lite till.

En kommentar till “Berkshire övervärderat?”

  1. torsdag, 20 Dec 2007 @ 17:13Jimmie

    Och någon annan som säger billigt:
    http://www.designs.valueinvestorinsight.com/bonus/bonuscontent/docs/T2_VIC07.pdf

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: