Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 249 AktieNET.se » MSAB presenterar fina order
Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

MSAB presenterar fina order

kategori: MSAB, Marknadskommentar, Småbolag

Idag presenterade MSAB två stycken fina order. En från Danmark, där man köper 23 stycken kompletta .XRY system inklusive SIM Id Cloner. Ordervärde ca 1 mkr och leverans uppges till q4. Det som är roligt med den här ordern är att det är ett relativt stort antal som beställs på ett bräde, och att man gör det för att man tidigare haft några stycken .XRY centralt men nu vill ha ut system i de lokala polisdistrikten för att snabbare kunna säkra bevis från telefoner.

Några timmar senare presenterade man även att man vunnit franska inrikesdepartementets upphandling. Det hela handlar om 80 stycken .XRY system och licenser på dessa för 4 år. Totala värdet uppges til 940 kEUR (= 8,7 mkr) och av detta har man nu fått order på 336 kEUR och inväntar en formell order på de resterande 600 kEUR inom 3-4 veckor.

Man säger dessutom att man förväntar sig förfrågningar på fler system, då 80 stycken inte är tillräckligt för alla polisstyrkor under inrikesdepartementet.

Båda dessa order tycker jag känns mycket positiva och visar på MSABs marknadsdominans. Befintliga kunder är nöjda och väljer att köpa ytterligare system, samt att kontinuerligt förnya sina licenser. Nya kunder som noga jämför MSAB med konkurrenter väljer .XRY (som definitivt inte är billigast).

Mycket roligt!

En kommentar till “MSAB presenterar fina order”

  1. tisdag, 15 Jul 2014 @ 22:52Gris

    oki am 100% sure that the financial inttitusions will not require a personal guarantee but that is only because I know which accounts to apply for. With respect to corps and LLC, last year I applied to the same company for a LOC about a month apart with 2 separate companies that I started. The LLC received a 5k like and the Corp received a 12K line. But remember, this is not a rule but using a corp just increases the chances of success and thats what the Business Credit game is about.

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: