Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 508 AktieNET.se » Fragus Intervju
Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 525 Kommentarer

Fragus Intervju

kategori: Fragus, Småbolag

Smallcap.se publicerar idag en intervju med Fragus VD, Johan Kaltenbrunner.

Inget direkt nytt, för mig i alla fall, framkommer i intervjun men är ändå såklart värd att läsa.

Det som kan vara värt att notera är följande uttalanden:

“I takt med att vi nu växer kommer marginalerna fortsätta att öka, vi växer helt enkelt in i rätt kostym storlek. Vi ökar volymen hela tiden.”
Detta vågar man kanske tolka som att det inte bör komma någon besvikelse vad det gäller tillväxt och marginal den närmaste tiden.

“Allt är klart för att sätta full fart i Danmark, vilket vi troligen kommer att göra under 2008.”

Läs intervjun och min tidigare analys.

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: