Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Odd Molly tidigarelägger orderredovisning

kategori: Odd Molly, Marknadskommentar, Småbolag

Uppdaterad: 17:24
Ser nu att VD Christina Tillman redan igår kommenterat kursuppgången i DN och att man om möjligt skulle tidigarelägga orderredovisningen. Angående läcka säger hon: “Det spekuleras möjligen i någon läcka, men ingen, inte ens vi själva, har tillgång till en samlad orderbild ännu.”

Orginalinlägg:
Odd Molly har varit en riktig vinnare de senaste dagarna (från ca 85 till 113 kr), tyvärr får jag väl säga då jag gick ur aktien inför q2 rapporten på ca 87 kr (vilket visserligen visade sig kortsiktigt riktigt, men jag hann aldrig in igen). Tanken var att om möjligt gå in i god tid inför orderredovisningen för vår/sommarkollektionen, men nu tidigareläggs den (misstänker man läckor, och det är det som dragit upp kursen..?) tills imorgon, 4e oktober, klockan 8.00.

Det ska trots att man befinner sig på åskådarplats bli väldigt intressant att se vad de presenterar då det här är det första “uppföljningskvartalet” för USA. Delvis det här är den första beställningen som de amerikanska återförsäljarna kan basera på hur de tidigare kollektionerna har sålt.

Jag skulle inte bli chockad om de kan visa en dubbling mot förra året, men det är kanske också nästan vad som behövs för att försvara kursen.

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: