Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 229 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 231 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 232 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-settings.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/38/172238/blogg.aktienet.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 508 AktieNET.se » Insplanet - Remium
Posts RSS Comments RSS 128 Inlägg och 523 Kommentarer

Insplanet - Remium

kategori: Insplanet, Småbolag

Remium har uppdaterat sin “review” om Insplanet.

De konstaterar att q2 blev bättre resultat och omsättningsmässigt än vad de väntat sig, och prognosticerar nu 1,15 kr i VPA för 2007 och 1,68 kr för 2008. Min tro är att 2008 blir bättre än så, men jag vågar inte riktigt räkna hem 07 förrän jag analyserat rapporten lite noggrannare.

Vad det gäller Fragus och MSAB så kommer jag skriva två korta rapportkommentarer eller möjligtvis minianalyser när jag haft tid att titta lite närmare på rapporterna och pratat med bolagen.

MSAB redovisade god försäljning av antal enheter .XRY och framförallt mycket bra förnyelse av licenser. Inget tapp av kunder här! Men omsättningen i kronor följde inte med, vilket delvis förklarades som att mer såldes via återförsäljare men jag undrar om det är hela sanningen.

I Fragus rapport såg allt egentligen bra ut.

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Skriv din kommentar: